Toimitus- ja peruutusehdot

KIRJA JA PAPERITUOTTEET

Ostamalla tuotteen verkkokaupasta hyväksyt alla olevat toimitus- ja peruutusehdot.  Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Toimitus

Anatomianoppaan ja muiden postitettavien tuotteiden tilaukset postitetaan kerran viikossa, aina tilausta seuraavan viikon maanantaina. Tuotteet lähetetään kirjeenä kotiin, postin toimitusajat vaihtelevat 1-9 pv kotimaassa, ulkomaille postin kuljetus voi kestää pidempään. Noutamattomista lähetyksistä perimme rahtikulut.

Anatomia ja kehotietoisuus (Tmi Jutta Aalto) ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Viallinen tuote

Mikäli tuote on viallinen tai muuten epätyydyttävässä kunnossa on ostajalla oikeus palauttaa tuote 14 päivän ajan tavaran vastaanottamisesta. Mikäli haluat palauttaa tuotteen ota yhteyttä kirja@anatomiakehotietoisuus.fi niin lähetämme sinulle palautusohjeet.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@anatomiakehotietoisuus.fi.

Hinnat ja tuotetiedot

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Kaikki hinnat ja tuotetiedot ovat sitoumuksetta. Anatomia ja kehotietoisuus (Tmi Jutta Aalto) varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen ja purkamiseen. Ulkomaan toimituksissa asiakas vastaa mahdollisista tullimaksuista.

KOULUTUKSET

Varmistat paikkasi koulutuksissa maksamalla koulutuksen hinnan verkkomaksupalvelun kautta. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Ostamalla koulutuksen verkkokaupasta hyväksyt alla olevat ehdot. 

Osallistumisen peruutus

Jos et pääse koulutuspäivälle, johon olet ilmoittautunut, tiedota sähköpostitse info@anatomiakehotietoisuus.fi tai puhelimitse +358 44 042 8286 viimeistään 30 pv ennen koulutuspäivää. Jos olet jo maksanut koulutuksen tai kurssin niin palautamme maksun perien siitä 15€ toimistomaksun, sekä 3% provision palautettavasta summasta. Mikäli sinulle tulee este alle 30 pv ennen koulutuspäivää osallistumismaksua ei palauteta, mutta voit hankkia itselleen korvaavan osallistujan.  Jos tulet kipeäksi tai sinulle tulee muu ylivoimainen este palautamme kurssimaksun lääkärintodistuksella (-15 € toimistomaksu sekä 3% provisio).

Jos et ilmoita poissaolostasi ehtojen mukaisesti koulutuspäivä katsotaan käytetyksi ja maksua ei palauteta. Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin sovita.

Vakuutus

Osallistujat eivät ole vakuutettuja koulutuksen puolesta, joten tapaturmatapauksissa vastuu on osallistujalla itsellään ja mahdolliset hoitokulut katetaan osallistujan omasta tapaturmavakuutuksesta.

Kouluttajan sairastuminen

Siinä tapauksessa että kouluttajana sairastuu niin että koulutuspäivää ei pystytä pitämään, järjestetään korvaava koulutuspäivä mahdollisuuksien mukaan. Mikäli korvaava päivä ei sovi osallistujalle niin koulutuspäivän voi korvata vastaavilla tulevilla kursseilla tai osallistujan niin halutessa, maksu voidaan palauttaa väliinjääneeltä päivältä.

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!