Jooga ja kehonhuoltotunti: Olkapää

Lämpimästi tervetuloa mukaan huoltamaan kehoa ja erityisesti olkapäitä Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin SU 4.10.2020 klo 9:00-10:30. Tila on suuri, joten turvavälit on helppo pitää. Laitathan lämpimät treenivaatteet päälle siltä varalta, että halli on viileä. Tämä erityinen tilaisuus osallistua ohjaamalleni joogatunnille toteutetaan 3-4.10. järjestettävien Tuplakeppi-workshop:ien yhteydessä ja tunti on suunniteltu erityisesti flow-jongleerien kehonhuollon tarpeet huomioon ottaen <3

Vaikka tunnin fokus on olkanivelessä, harjoitus vetreyttää koko kehoa! Sopii kaikille perusterveille, joilla ei isompia tuki- ja liikuntaelinongelmia.

Jooga ja kehonhuoltotunnilla keskitytään erityisesti olkanivelen alueen liikkuvuuden ja hallinnan parantamiseen. Olkanivel on kehomme liikkuvin nivel. Laajan liikelaajuuden ja pienten nivelpintojen vuoksi se tarvitsee paljon tukea hartiarenkaan lihaksilta. Anatomisesti tutkimme harjoituksen lomassa olkapään sisä- ja ulkokiertoliikkeitä, sekä olkaluun eteenpäin työntymistä, joka on oleellinen teema olkanivelen hallinnan ja lihasten tasapainoisen toiminnan kannalla. Olkanivelen toimintaa ajatellen teemme liikeharjoittelua erityisesti lapaluun, käsien ja rintakehän alueelle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tunnille!!

Mitä: Jooga ja kehonhuoltotunti: Olkapää SU 4.10.2020 klo 9:00-10:30

Hinta: 19 € (hinta sis. alv 10%, tilausvahvistus toimii kuittina kirjanpitoon)

Missä: Merikaapelihalli, Kaapelitehdas Helsinki, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

Metro: Ruoholahti (600 m)
Raitiovaunu: 8 (pysäkki Kaapelitehdas)

Milloin: SU 4.10.2020 klo 9:00-10:30

Lisätiedot: info@juttaaalto.fi / Jutta Aalto 044 042 8286

Käytännön info: Kaikkien lipunostaneiden tulee noudattaa yhteisiä varotoimenpiteitä koko ryhmän hyvinvoinnin turvaamiseksi. Luethan alla olevat ohjeet tarkasti, kiitos! Ostamalla paikan kurssilla, sitoudut noudattamaan alla olevia ohjeita.

Korona ja sairastuminen

 • Mikäli sairastut tai sinulla on Covid-19 viittaavia oireita, osallistuminen ei ole sallittua. Ilmoitathan oireista pikimiten järjestäjille, jotta voimme auttaa lipun jälleenmyymisessä.
 • Matkustavien on noudatettava 14 vuorokauden omaehtoista karanteenia osallistuakseen tunnille. Mikäli sinä tai läheisesi olette käyneet ulkomaanmatkalla / lentokentällä, niin pidäthän 14 vrk karanteenin ennen tunnille saapumista.
 • Noudatamme käsihygienia- ym. yskimisohjeita. Pese tai desinfioi kädet ennen tunnille tuloa. Käsidesiä toimitetaan järjestäjän puolesta.
 • Pidäthän 2 m turvavälin muihin kurssilaisiin.
 • Maskien ja muiden mahdollisten lisäohjeiden suhteen seuraamme tilannetta.

Välineet

 • Otathan oman joogamaton mukaan!
 • Osallistumiseen tarvitset vain oman maton, mutta jos sinulla on joogatiilet ja viltti, tuo myös ne.

Peruutusehdot

 • Mikäli et pääse kurssille, johon olet ilmoittautunut, niin ilmoitathan siitä pikimmiten info@juttaaalto.fi
 • Pienen kapasiteetin vuoksi, osallistumismaksua ei palauteta, mutta voit hankkia itsellesi korvaavan osallistujan.

Saapuminen

 • Saapuminen kurssille tapahtuu Tammasaarenlaiturin puoleisista ovista. Ovet avataan viimeistään noin 15 min ennen tunnin alkua.
 •  Huomaathan, että Kaapelitehtaan kulkujärjestelyissä on nyt poikkeuksia Tanssin talon rakennustyömaasta johtuen. Ohjeet ja kartat poikkeusreiteistä löytyy ajantasaisina tältä nettisivulta:  https://www.kaapelitehdas.fi/tanssin-talo-rakentuu/kulku-ja-lastausreitit

Aikataulu

 • Tulethan hyvissä ajoin ennen tuntia paikalle, jotta voimme aloittaa ajallaan.

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!