Anatomia- ja kehotietoisuuskoulutus

LAUANTAISIN koulutuksen jokainen opetuskerta alkaa teoriaosuudella harjoituksineen. Opit kunkin kehonalueen perusanatomian ja tyypilliset vaivat sekä miten voit liikkeen avulla hoitaa kehoasi. Tunnusteluharjoitusten avulla voit loytää anatomian yksityiskohdat käytännollisesti omasta ja parin kehosta.

SUNNUNTAISIN tehdään teoriaosuutta tukevia jooga- ja kehotietoisuusharjoituksia sekä kertaillaan edellisenä päivänä opittuja asioita. Harjoitus sopii kaikille, vaikket olisi koskaan joogannutkaan. Jos olet aiemmin tehnyt joogaa, saat mahdollisuuden syventää tietämystäsi ja tiedostaa uusia yksityiskohtia kehostasi.

Katso yksityiskohtainen sisältöesittely!

Ohjelma

22 – 23.8. Jalkaterä

26 – 27.9. Polvi ja lonkka

24 – 25.10. Lantio ja keskivartalo

21 – 22.11. Rintakehä ja kaularanka

19 – 20.12. Hartiarengas ja kädet

Aikataulu

Lauantain koulutuspäivät klo. 12-16
Sunnuntain koulutuspäivät klo. 11-15

(molemmat päivät sis. 20 min tauon)

Paikka

Joogakoulu Studio Yama
Aleksanterin teatteri 4. krs.
Bulevardi 27
00180 HKI

Hintatiedot

Koko koulutuksen hinta 900€ (sis. alv 24%). Varaa paikkasi ostamalla koulutus tämän sivuston kautta!

HUOM. Tulemalla koko koulutukseen saat oppimateriaaliksi tuoreen Anatomia ja kehotietoisuus -oppaan sekä alennuksen opiskelua tukevasta Koko kehon jooga-anatomia verkkokurssista!

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös vain lauantaipäiviin (teoria) tai sunnuntaipäiviin (käytännön harjoitus), erillisiin viikonloppuihin tai yksittäisiin päiviin, mikäli koulutuksessa on tilaa. Ilmoittautuminen erilliskerroille sähköpostitse.

Kysy lisätietoja sähköpostitse!

Vain lauantait (tai sunnuntait) 5 kertaa: 475€ (95€/ päivä)

Erillinen viikonloppu: 200€ (100€/ päivä) 

Erillinen päivä: 120€ Hinnat sis. alv 24%


SYKSYN 2019 kurssipalautetta:


”Kurssi oli suunniteltu hyvin ja jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin. Jako teoria- ja harjoituspäiviin oli hyvä ratkaisu. Opetus oli erittäin ammattitaitoista ja helposti seurattavaa. Jutalla on kyky esittää monimutkaiset asiat helposti ymmärrettävällä tavalla, ja innostus aihetta kohtaan on tarttuvaa. Erityisen innostavaa on se, että kurssin oppeja voi heti alkaa hyödyntää omassa joogaharjoituksessa. Toki ihmeteltävää ja omaksuttavaa riittää vielä pitkäksi aikaa.
Yksi omasta mielestäni kiinnostavimmista sisällöistä kurssilla oli hengityksen anatomiaa ja fysiologiaa käsitellyt osuus. Olen kokenut hengitysharjoitukset hyödyllisinä, mutta vaikeina. Kurssin myötä sain näihinkin uutta intoa.

Kurssi on varmasti erittäin hyödyllinen ja kiinnostava kaikille joogan tai miksei muunkin liikunnan parissa työskenteleville. Voin silti suositella kurssia myös sellaisille ”perusjoogaajille”, joita hieman syvempi/analyyttisempi ote omaan kehoon, sen toimintaan ja joogaharjoitukseen kiinnostaa. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään.

Joogan viikkotunneilla ohjaajilla ei ole ymmärrettävästi mahdollisuutta huomioida kunkin oppilaan kehon ominaispiirteitä (eikä valitettavasti aina edes riittävästi perustietoa ihmiskehon rakenteista ja toiminnasta), vaikka tämä olisi tärkeää esim. rasitusvammojen ehkäisemiseksi. Kurssilla ymmärrys omasta kehostani, sen toiminnasta ja rajoitteista lisääntyi, ja uskon joogaharjoitukseni tämän vuoksi olevan nyt turvallisemmalla pohjalla.”

-Iina, 32v.

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!