Kevyet hartiat ja aktiiviset kädet

Onko olkapää kipeä? Ahdistaako lapojen välistä? Tuntuuko käsivarsissa kipua työpäivän jälkeen?

Ymmärtämällä miten kehosi toimii opit hoitamaan kehoasi ja löytämään sinulle sopivimmat kehonhuoltoliikkeet!

Hartiarenkaan ja yläraajan verkkokurssilta löydät monipuolisesti tietoa rintakehän, hartiarenkaan, olkanivelen, yläraajan ja käden anatomiasta sekä toiminnasta.

Kurssi koostuu ytimekkäistä videoista, joiden avulla opit mikä juuri SINUN kehossasi kaipaa venytystä ja mikä vahvistusta. 

Kokeilemalla ja oppimalla oman kehon kautta löydät itsellesi parhaat täsmäharjoitukset, joilla kehosi pysyy toimintakykyisenä ja terveenä!

Verkkokurssit nyt alennettuun hintaan - tarjous voimassa rajoitetun ajan, lähde mukaan nyt!

Mitä voit tehdä itse kehosi hyvinvoinnin edistämiseksi?

Löydä täsmäharjoitteiden kautta juuri sinun kehollesi parhaat kehonhuoltoliikkeet!

Materiaalit ovat käytössäsi ostohetkestä 3 kuukauden ajan.

Tyytyväisyystakuu: mikäli et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin ilman kyselyjä!

69,00 

Kehotietoisuus voi parantaa itsetuntemustasi kokonaisvaltaisesti.
Kehotietoisuuden myötä erottelukykysi kasvaa ja oivallat selkeämmin mikä tukee kehosi terveyttä ja mikä ei. Tämä on yksi keskeisimmistä taidoista, jota tarvitset saavuttaaksesi toimivan, terveen ja tasapainoisen kehon.

Verkkokurssin ostajalle nyt myös Anatomia ja kehotietoisuus - Kokemuksellisen anatomian opas E-kirjana hintaan 19,90€!

Anatomia ja kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas on kehon toiminnasta ja joogasta kiinnostuneen paras ystävä! Teos sisältää teoria- ja harjoitusosuuksien lisäksi anatomian keskeisen termistön, liitteen liikesuunnista ja liiketasoista, sekä kattavan suomi-latina-suomi -hakusanaston. Saat alennuskoodin E-kirjaan verkkokurssin tilauksen yhteydessä.

Mitä kaikkea verkkokurssiin sisältyy?

Verkkokurssi koostuu ytimekkäistä 3-12 minuutin pituisista opetusvideoista, tekstistä ja kuvista joissa käydään läpi perus tuki- ja liikuntaelinanatomiaa, kuten luita, niveliä, lihaksia sekä merkittävimpiä sidekudosrakenteita.

Saat tietoa erilaisista tuki- ja liikuntaelin ongelmista ja runsaasti vinkkejä kuinka hoitaa kehosi terveyttä. Löydät myös mielenkiintoisia linkkejä, joiden kautta voit tutustua aiheeseen syvemmin.

Tunnusteluharjoitusten avulla voit löytää esitellyt anatomiset rakenteet omalta keholtasi ja havaita missä kohdissa tuntuu enemmän jännitystä.

Liikeharjoitusten avulla havaitset heikommin aktivoituvat lihakset, kehität kehotietoisuuttasi sekä havainnoit mahdollisia puolieroja kehostasi.

Monipuolistamalla kehon käyttöä ja liikemalleja tasapainotat kehosi toimintaa. Estät sen että tietyt lihakset ovat aina yliaktiivisia ja kipeitä, samalla kun toiset lihakset eivät aktivoidu kunnolla. 

Löytämällä anatomiset rakenteet omasta kehostasi voit kehittää kehotietoisuuttasi, kehon sisäistä tuntoaistiasi (proprioseptio / interoseptio).

Tuntoaistin kehittyminen lisää itsetuntemustasi ja auttaa sinua löytämään paremman yhteyden siihen mikä todella tekee sinulle hyvää ja mikä ei. 

Erottelukyky suhteessa siihen mikä tukee kehosi terveyttäsi ja mikä on sille haitaksi, on yksi keskeisimmistä taidoista, jota tarvitset saavuttaaksesi toimivan, terveen ja tasapainoisen kehon.

Kurssi sisältää myös 20-30 minuutin pituisia ohjattuja jooga-anatomiaharjoituksia, joissa kehonosittain läpikäyty anatomia otetaan mukaan joogaharjoitukseen.

Näin anatomia herää henkiin ja saat käytännöllisiä anatomisia vinkkejä joogaharjoitukseen sekä jokapäiväiseen liikkumiseen!

Kurssimateriaalit ovat selkeästi järjestetty ja videot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, jotta löydät haluamasi aiheen nopeasti. Selkeän navigaatio avulla löydät haluamasi aiheen helposti katsomisen jälkeenkin.

Hartiarengas ja yläraaja verkkokurssi sisältää yhteensä 23 lyhyempää opetusvideota, 4 kyselyä, joilla testaat osaamistasi sekä 3 pidempää jooga-anatomiaharjoitusta. Videot, kyselyt ja harjoitukset ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan ostopäivästä. 

Kurssin kaikki osa-alueet:

 • perusteet: liiketasot, paikanmääreet ja liikesuunnat, niveltyypit sekä lihasten toimintaroolit
 • rintakehän luut, lihakset ja harjoitukset
 • kaulan lihakset sekä harjoitukset
 • jooga-anatomiaharjoitus rintakehä ja kaulan alue huomioiden
 • hartiarenkaan luut, nivelet ja lihakset
 • olkanivel ja kiertäjäkalvosimen lihakset
 • mitä lapatuki tarkoittaa?
 • monipuolisesti harjoitteita lapatuen löytämiseksi
 • epäkäslihaksen ja leveän selkälihaksen anatomia sekä harjoitukset
 • iso ja pieni rintalihas teoriassa ja käytännössä

 • rintakehän etuosaa rentouttavia ja avaavia harjoituksia
 • hartioiden kiertyminen eteen, millä harjoitteilla avata hartioiden liikelaajuutta
 • eteenpäin työntyvä pää, mitä se tarkoittaa ja millä harjoitteilla voit parantaa pään kannattelua
 • jooga-anatomiaharjoitus hartiarenkaalle ja lapaluille
 • yläraajan luut ja nivelet sekä niveliä tukevat harjoitukset
 • olkavarren lihakset sekä niiden harjoitukset
 • kyynärvarren lihakset sekä niiden harjotukset
 • jooga-anatomiaharjoitus yläraajalle

Kenelle verkkokurssi sopii?

Verkkokurssi sopii kaikille kehon terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille! Materiaalit on tehty erityisesti niille ketkä haluavat ymmärtää miten keho toimii ja miten se pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa itsehoidolla.

Mikäli olet jo liikunnan parissa työskentelevä voit saada vinkkejä ja oivalluksia omaan opetustyöhösi! Kurssi sopii sinulle olitpa sitten joogaopettaja, tanssija, liikunnanopettaja, personal trainer, erilaisten kehoterapioiden harjoittaja tai liikunnanharrastaja. 

Mistä verkkokurssi koostuu?

Verkkokurssi sisältää tietoa perusanatomiasta sekä esimerkkejä kullekin kehon alueelle tyypillisistä perusongelmista. Saat runsaasti vinkkejä kehon terveyden hoitamiseen. 

Pääosa harjoituksista on jooga-asentoja. Anatominen ohjeistus tekee harjoituksista helposti omaksuttavia vaikka joogasta ei olisi entuudestaan kokemusta. Toisaalta pitkäänkin joogaa harjoittaneet voivat saada anatomian tuntemuksen avulla uusia oivalluksia harjoitukseensa. 

Kysyttävää?

Lue usein kysytyt kysymyksemme!

Jutta Aalto – Kehon ja liikkeen ammattilainen

Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengarjoogaopettaja, joka on perehtynyt erilaisiin liikuntametodeihin ja terapeuttiseen harjoitteluun. Jutan syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa, ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus on portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta opettaa anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

www.juttaaalto.fi

Lähde mukaan Kevyet hartiat ja aktiiviset kädet -verkkokurssille ja opi, mitä kehosi pitää sisällään!

Haluatko oppia, mitä kehosi pitää sisällään, miten se toimii, ja ennen kaikkea – miten se pysyy kunnossa? Kaipaatko kokonaisvaltaista ymmärrystä ihmisen anatomiasta tai joogan vaikutuksesta kehoon? Haluatko syventää joogaharjoitustasi?

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!