Alaraaja jalkaterästä lonkkaan

Opiskele tai kertaa toiminnallista anatomiaa verkossa, missä ja milloin haluat!

Alaraaja verkkokurssilta löydät tietoa koko alaraajan anatomiasta, rakenteesta ja toiminnasta aina jalkaterästä lonkkaan. Kurssi koostuu ytimekkäistä videoista, joiden avulla voit kerrata aiheita tarpeen mukaan niin paljon kuin haluat.

Verkkokurssit nyt alennettuun hintaan - tarjous voimassa rajoitetun ajan, lähde mukaan nyt!

Selkeä kokonaisuus

Kurssimateriaali on järjestetty selkeäksi kokonaisuudeksi, jossa on helppo navigoida teorian, harjoitusten sekä aiheisiin liittyvien kyselyjen välillä.

Materiaalit ovat käytössäsi ostohetkestä 3 kuukauden ajan.

69,00 

Verkkokurssin ostajalle nyt myös Anatomia ja kehotietoisuus - Kokemuksellisen anatomian opas E-kirjana hintaan 19,90€!

Anatomia ja kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas on kehon toiminnasta ja joogasta kiinnostuneen paras ystävä! Teos sisältää teoria- ja harjoitusosuuksien lisäksi anatomian keskeisen termistön, liitteen liikesuunnista ja liiketasoista, sekä kattavan suomi-latina-suomi -hakusanaston. Saat alennuskoodin E-kirjaan verkkokurssin tilauksen yhteydessä.

Mitä kaikkea verkkokurssiin sisältyy?

Verkkokurssi koostuu ytimekkäistä 3-12 minuutin pituisista opetusvideoista, tekstistä ja kuvista joissa käydään läpi perus tuki- ja liikuntaelinanatomiaa, kuten luita, niveliä, lihaksia sekä merkittävimpiä sidekudosrakenteita. Anatomiaa havainnollistetaan videoilla luu- ja lihasmallien kautta. Osasta aiheista löydät myös mielenkiintoisia linkkejä, joiden kautta voit tutustua aiheeseen syvemmin.

Teoreettisten anatomianosuuksien jälkeen voit löytää esitellyt anatomiset rakenteet omalta keholtasi ohjattujen tunnusteluharjoitusten avulla. Tunnusteluharjoitusten lisäksi löydät erilaisia liikeharjoituksia, joiden avulla voit kehittää toiminnallisen anatomian osaamistasi sekä kehotietoisuuttasi, havainnoida mahdollisia puolieroja kehostasi sekä harjoitella monipuolisempaa kehon käyttöä. 

Kurssi sisältää myös 20-30 minuutin pituisia ohjattuja jooga-anatomiaharjoituksia, joissa kehonosittain läpikäyty anatomia otetaan mukaan joogaharjoitukseen. Näin anatomia herää henkiin ja saat käytännöllisiä anatomisia vinkkejä joogaharjoitukseen sekä jokapäiväiseen liikkumiseen!

Kurssi koostuu eri oppitunneista, joiden alta löydät tarkemmin eritellyt aiheet ja aiheeseen liittyvät kyselyt. Navigaatio avulla löydät haluamasi aiheen helposti katsomisen jälkeenkin. Kunkin aiheen jälkeen voit sisäistää anatomian teorian syvemmin tekemällä aiheeseen liittyvän ohjatun jooga-anatomia harjoituksen.

Alaraaja jalkaterästä lonkkaan verkkokurssi sisältää yhteensä 28 lyhyempää opetusvideota, 4 kyselyä joilla testaat osaamistasi ja 3 pidempää jooga-anatomiaharjoitusta. Videot, kyselyt ja harjoitukset ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan ostopäivästä. 

Kurssin kaikki osa-alueet:

 • jalkaterän anatomia: luut, nivelet ja lihakset sekä teoriassa että käytännössä
 • nilkan tärkeimmät ligamentit ja kantakalvo sekä niiden tyypilliset ongelmat
 • jalkaterän pitkittäinen ja poikittainen kaari, matala- ja korkeakaarisuus
 • mitä nilkan nyrjähdyksessä tapahtuu anatomisesti
 • pohkeen luut, nivelet ja lihakset sekä merkittävimmät sidekudosrakenteet sekä teoriassa että käytännössä
 • jalkaterän painon jakautumisen vaikutus ryhtiin
 • jooga-anatomiaharjoitus jalkaterä aktivoiden ja sen vaikutuksen havainnointia koko kehon alueella
 • yliojentuvien polvien vahvistaminen
 • polven anatomia, tyypillisimmät polviongelmat
 • lonkan ja reiden anatomia: luut, nivelet ja lihakset ryhmittäin sekä merkittävimmät sidekudosrakenteet sekä teoriassa että käytännössä
 • alaraajan linjaus, miten lonkka ja jalkaterä vaikuttavat linjaukseen yhdessä ja erikseen
 • miten suojata polvia joogatessa
 • kuinka aktivoida sekä lonkka että jalkaterä parhaan mahdollisen tuen saamiseksi alaraajaan
 • jooga-anatomiaharjoitus huomioiden erityisesti alaraaja ja lonkka

Kenelle verkkokurssi sopii?

Verkkokurssi on suunnattu erityisesti joogan harrastajille ja joogaopettajille, mutta se sopii hyvin kaikille oman kehon toiminnasta, toiminnallisesta anatomiasta ja ylipäätään liikunnasta kiinnostuneille. Vinkkejä ja oivalluksia kurssilta voivat saada tanssijat, liikunnanopettajat, personal trainerit ja erilaisten kehoterapioiden harjoittajat sekä liikunnanharrastajat. Verkkokurssilla esitellään tuki- ja liikuntaelimistön anatomiaa selkeällä suomen kielellä videoiden, tekstien ja harjoitusten keinoin.

Mistä verkkokurssi koostuu?

Verkkokurssi sisältää tietoa perusanatomiasta sekä esimerkkejä kullekin kehon alueelle tyypillisistä perusongelmista. Lisäksi saat vinkkejä kehon terveyden hoitamiseen. 

Harjoituksissa annetaan esimerkkejä teoriaosassa esille olleisiin kehonosiin kohdistuvista harjoituksista. Niiden avulla voit löytää anatomiset rakenteet omasta kehostasi ja kehittää kehotietoisuuttasi. Pääosa harjoituksista on jooga-asentoja. Anatominen ohjeistus tekee harjoituksista helposti omaksuttavia vaikka joogasta ei olisi entuudestaan kokemusta. Toisaalta pitkäänkin joogaa harjoittaneet voivat saada anatomian tuntemuksen avulla uusia oivalluksia harjoitukseensa. 

Kysyttävää?

Lue usein kysytyt kysymyksemme!

Jutta Aalto – Kehon ja liikkeen ammattilainen

Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengarjoogaopettaja, joka on perehtynyt erilaisiin liikuntametodeihin ja terapeuttiseen harjoitteluun. Jutan syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa, ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus voi olla portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta opettaa anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

www.juttaaalto.fi

Lähde mukaan Alaraaja jalkaterästä lonkkaan -verkkokurssille ja opi, mitä kehosi pitää sisällään!

Haluatko oppia, mitä kehosi pitää sisällään, miten se toimii, ja ennen kaikkea – miten se pysyy kunnossa? Kaipaatko kokonaisvaltaista ymmärrystä ihmisen anatomiasta tai joogan vaikutuksesta vartaloon? Haluatko syventää joogaharjoitustasi?

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!