Vahvat ja toimivat jalat

Kipuileeko polvet? Ovatko jalkateräsi kaaret madaltuneet? Tuntuuko lonkassa kipua aina liikunnan jälkeen?

Ymmärtämällä miten kehosi toimii opit hoitamaan kehoasi ja löytämään sinulle sopivimmat kehonhuoltoliikkeet!

Alaraaja verkkokurssilta löydät tietoa koko alaraajan anatomiasta, rakenteesta ja toiminnasta aina jalkaterästä lonkkaan.

Kurssi koostuu ytimekkäistä videoista, joiden avulla opit mikä juuri SINUN kehossasi kaipaa venytystä ja mikä vahvistusta. 

Kokeilemalla ja oppimalla oman kehon kautta löydät itsellesi parhaat täsmäharjoitukset, joilla kehosi pysyy toimintakykyisenä ja terveenä!

Verkkokurssit nyt alennettuun hintaan - tarjous voimassa rajoitetun ajan, lähde mukaan nyt!

Mitä voit tehdä itse jalkojesi hyvinvoinnin edistämiseksi?

Löydä täsmäharjoitteiden kautta juuri sinun kehollesi parhaat kehonhuoltoliikkeet!

Materiaalit ovat käytössäsi ostohetkestä 3 kuukauden ajan.

Tyytyväisyystakuu: mikäli et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin ilman kyselyjä!

69,00 

Kehotietoisuus voi parantaa itsetuntemustasi kokonaisvaltaisesti.
Kehotietoisuuden myötä erottelukykysi kasvaa ja oivallat selkeämmin mikä tukee kehosi terveyttä ja mikä on sille haitaksi. Tämä on yksi keskeisimmistä taidoista, jota tarvitset saavuttaaksesi toimivan, terveen ja tasapainoisen kehon.

Jutta Aalto

Verkkokurssin ostajalle nyt myös Anatomia ja kehotietoisuus - Kokemuksellisen anatomian opas E-kirjana hintaan 19,90€!

Anatomia ja kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas on kehon toiminnasta ja joogasta kiinnostuneen paras ystävä! Teos sisältää teoria- ja harjoitusosuuksien lisäksi anatomian keskeisen termistön, liitteen liikesuunnista ja liiketasoista, sekä kattavan suomi-latina-suomi -hakusanaston. Saat alennuskoodin E-kirjaan verkkokurssin tilauksen yhteydessä.

Mitä kaikkea verkkokurssiin sisältyy?

Verkkokurssi koostuu ytimekkäistä 3-12 minuutin pituisista opetusvideoista, tekstistä ja kuvista joissa käydään läpi perus tuki- ja liikuntaelinanatomiaa, kuten luita, niveliä, lihaksia sekä merkittävimpiä sidekudosrakenteita.

Saat tietoa erilaisista tuki- ja liikuntaelin ongelmista ja runsaasti vinkkejä kuinka hoitaa kehosi terveyttä. Löydät myös mielenkiintoisia linkkejä, joiden kautta voit tutustua aiheeseen syvemmin.

Tunnusteluharjoitusten avulla voit löytää esitellyt anatomiset rakenteet omalta keholtasi ja havaita missä kohdissa tuntuu enemmän jännitystä.

Liikeharjoitusten avulla havaitset heikommin aktivoituvat lihakset, kehität kehotietoisuuttasi sekä havainnoit mahdollisia puolieroja kehostasi.

Monipuolistamalla kehon käyttöä ja liikemalleja tasapainotat kehosi toimintaa. Estät sen että tietyt lihakset ovat aina yliaktiivisia ja kipeitä, samalla kun toiset lihakset eivät aktivoidu kunnolla. 

Löytämällä anatomiset rakenteet omasta kehostasi voit kehittää kehotietoisuuttasi, kehon sisäistä tuntoaistiasi (proprioseptio / interoseptio).

Tuntoaistin kehittyminen lisää itsetuntemustasi ja auttaa sinua löytämään paremman yhteyden siihen mikä todella tekee sinulle hyvää ja mikä ei. 

Erottelukyky suhteessa siihen mikä tukee kehosi terveyttäsi ja mikä on sille haitaksi, on yksi keskeisimmistä taidoista, jota tarvitset saavuttaaksesi toimivan, terveen ja tasapainoisen kehon.

Kurssi sisältää myös 20-30 minuutin pituisia ohjattuja jooga-anatomiaharjoituksia, joissa kehonosittain läpikäyty anatomia otetaan mukaan joogaharjoitukseen.

Näin anatomia herää henkiin ja saat käytännöllisiä anatomisia vinkkejä joogaharjoitukseen sekä jokapäiväiseen liikkumiseen!

Kurssimateriaalit ovat selkeästi järjestetty ja videot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, jotta löydät haluamasi aiheen nopeasti. Selkeän navigaatio avulla löydät haluamasi aiheen helposti katsomisen jälkeenkin.

Alaraaja jalkaterästä lonkkaan verkkokurssi sisältää yhteensä 28 lyhyempää opetusvideota, 4 kyselyä joilla testaat osaamistasi ja 3 pidempää jooga-anatomiaharjoitusta. Videot, kyselyt ja harjoitukset ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan ostopäivästä. 

Kurssin kaikki osa-alueet:

 • jalkaterän anatomia: luut, nivelet ja lihakset sekä teoriassa että käytännössä
 • nilkan tärkeimmät ligamentit ja kantakalvo sekä niiden tyypilliset ongelmat
 • jalkaterän pitkittäinen ja poikittainen kaari, matala- ja korkeakaarisuus
 • mitä nilkan nyrjähdyksessä tapahtuu anatomisesti
 • pohkeen luut, nivelet ja lihakset sekä merkittävimmät sidekudosrakenteet sekä teoriassa että käytännössä
 • jalkaterän painon jakautumisen vaikutus ryhtiin
 • jooga-anatomiaharjoitus jalkaterä aktivoiden ja sen vaikutuksen havainnointia koko kehon alueella
 • yliojentuvien polvien vahvistaminen
 • polven anatomia, tyypillisimmät polviongelmat
 • lonkan ja reiden anatomia: luut, nivelet ja lihakset ryhmittäin sekä merkittävimmät sidekudosrakenteet sekä teoriassa että käytännössä
 • alaraajan linjaus, miten lonkka ja jalkaterä vaikuttavat linjaukseen yhdessä ja erikseen
 • miten suojata polvia joogatessa
 • kuinka aktivoida sekä lonkka että jalkaterä parhaan mahdollisen tuen saamiseksi alaraajaan
 • jooga-anatomiaharjoitus huomioiden erityisesti alaraaja ja lonkka

Kenelle verkkokurssi sopii?

Verkkokurssi sopii kaikille kehon terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille! Materiaalit on tehty erityisesti niille ketkä haluavat ymmärtää miten keho toimii ja miten se pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa itsehoidolla.

Mikäli olet jo liikunnan parissa työskentelevä voit saada vinkkejä ja oivalluksia omaan opetustyöhösi! Kurssi sopii sinulle olitpa sitten joogaopettaja, tanssija, liikunnanopettaja, personal trainer, erilaisten kehoterapioiden harjoittaja tai liikunnanharrastaja. 

Mistä verkkokurssi koostuu?

Verkkokurssi sisältää tietoa perusanatomiasta sekä esimerkkejä kullekin kehon alueelle tyypillisistä perusongelmista. Saat runsaasti vinkkejä kehon terveyden hoitamiseen. 

Pääosa harjoituksista on jooga-asentoja. Anatominen ohjeistus tekee harjoituksista helposti omaksuttavia vaikka joogasta ei olisi entuudestaan kokemusta. Toisaalta pitkäänkin joogaa harjoittaneet voivat saada anatomian tuntemuksen avulla uusia oivalluksia harjoitukseensa. 

Kysyttävää?

Lue usein kysytyt kysymyksemme!

Jutta Aalto – Kehon ja liikkeen ammattilainen

Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengarjoogaopettaja, joka on perehtynyt erilaisiin liikuntametodeihin ja terapeuttiseen harjoitteluun. Jutan syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa, ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus voi olla portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta opettaa anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

www.juttaaalto.fi

Lähde mukaan Vahvat ja toimivat jalat -verkkokurssille ja opi, mitä kehosi pitää sisällään!

Haluatko oppia, mitä kehosi pitää sisällään, miten se toimii, ja ennen kaikkea – miten se pysyy kunnossa? Kaipaatko kokonaisvaltaista ymmärrystä ihmisen anatomiasta tai joogan vaikutuksesta kehoon? Haluatko syventää joogaharjoitustasi?

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!