Osta verkossa

Tuplakeppi-workshop KOKO VIIKONLOPPU (2 pv)

95,00 

Osallistuminen tuplakeppi-workshop:iin 3-4.10.2020 @Merikaapelihalli, Kaapelitehdas. Opettajana Niko Solopuro Uniflow tuliryhmästä!

Katso tarkempi aikataulu ja lisätiedot alta!

Hintaan sisältyy myös pyörittelijöille suunniteltu jooga ja kehonhuoltotunti sunnuntaina klo 9:00-10:30.

20 varastossa

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Tuplakeppi-workshoppeihin päivittämään ja hiomaan taitojasi!

Työpaja on suunnattu kokeneemmille pyörittelijöille, peruspyöritykset ja -heitot on hyvä olla hallussa. Opettajana Niko Solopuro Uniflow-tuliryhmästä Tampereelta!

https://www.uniflow.fi/

Lauantai 3.10.2020

Sessio 1 klo 11:00-12:30 Tuplakeppiheitot – Tuplakeppiheittojen perusteet ja heittotekniikat – Heittosarjoja ja heittosarjojen yhdistelmiä

Sessio 2 klo 14:30-16:30 Parallel split time ja isolaatiot – Parallel split time tekniikka – Tuplakeppi-isolaatiot

Sunnuntai 4.10.2020

EXTRA klo 9:00-10:30 Jooga ja kehonhuolto olkapäille by Jutta sisältyy hintaan koko viikonloppuun osallistuville!

Sessio 1 klo 11:00-12:30 Parallel antispin ja isolaatiot 2 – Haastavammat parallel split time yhdistelmät – Hybridit (Anti-spin Isolaatio yhdistelmiä)

Sessio 2 klo 14:30-16:30 Tuplakeppiheitot 2 – Edistyneet tuplakeppiheitot – Edistyneet tuplakeppiheittosarjat

—–

Mitä: Tuplakeppiheitot ja manipulaatiot workshop-viikonloppu 3-4.10.2020

Hinta: Koko viikonloppu 95€, yksi päivä LA tai SU 60€ (hinnat sis. alv 10%, tilausvahvistus toimii kuittina kirjanpitoon)

Missä: Merikaapelihalli, Kaapelitehdas Helsinki, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

Metro: Ruoholahti (600 m)
Raitiovaunu: 8 (pysäkki Kaapelitehdas)

Milloin: 3-4.10.2020 / LA klo 11:00-16:30 / SU 9:00-16:30

HUOM. Mikäli osallistut koko viikonloppuun, hintaan sisältyy myös sunnuntai-aamun pyörittelijöille suunniteltu jooga ja kehonhuoltotunti klo 9:00-10:30. Teemana olkapäiden alue. Oma joogamatto mukaan! Lue lisää –> Jooga ja kehonhuolto: Olkapää

Lisätiedot: taikatulet@gmail.com / Heli Ranki 050 543 8170 / Jutta Aalto 044 042 8286

Käytännön info: Kaikkien lipunostaneiden tulee noudattaa yhteisiä varotoimenpiteitä koko ryhmän hyvinvoinnin turvaamiseksi. Luethan alla olevat ohjeet tarkasti, kiitos! Ostamalla paikan kurssilla, sitoudut noudattamaan alla olevia ohjeita.

Korona ja sairastuminen

 • Mikäli sairastut tai sinulla on Covid-19 viittaavia oireita, osallistuminen ei ole sallittua. Ilmoitathan oireista pikimiten järjestäjille, jotta voimme auttaa lipun jälleenmyymisessä.
 • Matkustavien on noudatettava 14 vuorokauden omaehtoista karanteenia osallistuakseen workshopiin. Mikäli sinä tai läheisesi olette käyneet ulkomaanmatkalla / lentokentällä, niin pidäthän 14 vrk karanteenin ennen workshop:iin saapumista.
 • Noudatamme käsihygienia- ym. yskimisohjeita. Pese tai desinfioi kädet ennen tunnille tuloa. Käsidesiä toimitetaan järjestäjän puolesta. 
 • Pidäthän 2 m turvavälin muihin kurssilaisiin. 
 • Maskien ja muiden mahdollisten lisäohjeiden suhteen seuraamme tilannetta.

Välineet

 • Käytämme opetuksessa pääsääntöisesti vain omia keppejä. Jos jostain syystä sinulla ei ole mahdollisuutta omiin välineisiin kurssin ajaksi, niin olethan yhteydessä järjestäjiin etukäteen, jotta voimme tarkistaa lainakeppien saannin. 
 • Mikäli aiot osallistua Jutan joogatunnille sunnuntaina, niin otathan oman joogamaton mukaan!

Peruutusehdot 

 • Mikäli et pääse kurssille, johon olet ilmoittautunut, niin ilmoitathan siitä pikimmiten taikatulet@gmail.fi 
 • Pienen kapasiteetin vuoksi, osallistumismaksua ei palauteta, mutta voimme auttaa sinua myymään lipun eteenpäin tai voit hankkia itsellesi korvaavan osallistujan.

Saapuminen

 • Saapuminen kurssille tapahtuu Tammasaarenlaiturin puoleisista ovista. Ovet avataan noin 15 min ennen workshopin alkua.
 •  Huomaathan, että Kaapelitehtaan kulkujärjestelyissä on nyt poikkeuksia Tanssin talon rakennustyömaasta johtuen. Ohjeet ja kartat poikkeusreiteistä löytyy ajantasaisina tältä nettisivulta:  https://www.kaapelitehdas.fi/tanssin-talo-rakentuu/kulku-ja-lastausreitit

Aikataulu

 • Tulethan hyvissä ajoin ennen jokaista sessiota paikalle, jotta voimme aloittaa ajallaan. Tunnit sisältävät paljon informaatiota, ja haluamme antaa kaikille opintorauhan. 
 • Lounastauko on suunniteltu pidemmäksi, jotta halukkailla olisi mahdollisuus itsenäiseen harjoitteluun lounaan lisäksi.

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!