Etätyöläisen kehonhuolto

Jumittaako niska ja hartiat?
Tuntuuko lapojen välissä kiristystä?
...
Tällä kurssilla opit hoitamaan kehoasi ja purkamaan sekä ennaltaehkäisemään jännityksiä ennen kuin ne vievät kaiken huomion.
...
TYYTYVÄISYYSTAKUU: Jos kurssi ei miellytä sinua saat rahasi takaisin ilman kyselyjä!

Opi hoitamaan kehoasi!

Etätyöläisen kehonhuolto -verkkokurssi on syntynyt tarpeeseen. Työssäni osteopaattina olen nähnyt millaisia kehollisia haasteita päätetyö aiheuttaa. Olen koostanut kurssille parhaat liikkeet jännitysten rentouttamiseen ja lihaksiston tasapainottamiseen. 

Kurssimateriaali on käytettävissäsi 3 kuukauden ajan.

Lähde mukaan nyt ja heitä hyvästit niska-hartiajännityksille!

79,00 

Verkkokurssi edulliseen 49€ hintaan rajoitetun ajan – osta oma kurssisi nyt!

Mitä kaikkea verkkokurssiin sisältyy?

Kehonhuollon ammattilaisen koostama sisältö, jolla palautat niska-hartiaseudun lihasten optimaalisen toiminnan. Parhaat joogaliikkeet ja terapeuttiset harjoitukset, selkeästi ohjattuna!

Anatomiset selitykset, jotta ymmärrät MITÄ tehdään ja MIKSI.

Eri kehonosiin kohdistuvat ohjatut joogaharjoitukset, joiden avulla vapautat jännityksesi ja voimistat palautumistasi.

Miniharjoitukset joilla opit MITEN kehosi toimii ja MILLÄ harjoituksilla pidät sen kunnossa!!

Kurssin käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, videot ja äänet on tuotettu alan ammattilaisten kanssa. Materiaalit ovat käytössäsi kolmen kuukauden ajan.

Kirjauduttuasi kurssille saat neljän päivän välein sähköpostin, joka motivoi liikkeelle. Sähköposteissa ohjeistetaan lyhyesti päätetyön kannalta oleellinen täsmäharjoitus ja kannustetaan tekemään myös pidempiä joogaharjoituksia!

TYYTYVÄISYYSTAKUU: Jos kurssi ei miellytä sinua saat rahasi takaisin ilman kyselyjä!

Helpot 2-3 minuutin miniharjoitukset

Jokaisen miniharjoituksen myötä opit tuntemaan oman kehosi paremmin. Käymällä lihakset yksi kerrallaan läpi opit mitä lihaksia juuri sinun pitäisi vahvistaa, mitä rentouttaa. Ottamalla nämä haltuun monipuolistat kehon käyttöä ja liikemalleja, ja sitä myötä tasapainotat kehosi toimintaa!

20- 30 minuutin joogaharjoitukset

Ohjatut joogaharjoitukset auttavat kun tarvitset pidemmän harjoituksen töistä irtipäästämiseen. Niiden avulla avaat ohjatusti rintakehää, rentoutat hartioita ja yläniskaa sekä vahvistat yläselän ja pään kannattelua. Samalla rauhoitat mieltäsi ja keskityt läsnäoloon. Jooga on yksi parhaista keinoista palautua niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä.

Opit anatomiaa ja ymmärrät kehoasi paremmin

Selkeästi ohjattua anatomiaa, jotta ymmärrät paremmin mitä liikkeillä pyritään saamaan aikaiseksi ja MIKSI. Opit tuntemaan kehosi paremmin ja hoitamaan sitä itsenäisesti. Olen valinnut anatomiaosuuteen myös pitkittyneestä kivusta kärsiville hyödyllisiä linkkejä, jotka auttavat ymmärtämään, mitkä muut tekijät voivat vaikuttaa kipuun fyysisten jännitysten lisäksi.

Kenelle verkkokurssi sopii?

Tämä verkkokurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman kehonsa hyvinvoinnista ja kehonhuollosta. Harjoitukset on koostettu erityisesti päätetyötä tekeville. Miniharjoitusten avulla kiireisetkin harjoittelija voivat luoda itselleen sopivan kehonhuoltorutiinin, joka auttaa pitämään lihakset toimivina ja rentouttamaan jännityksiä.  

Mistä verkkokurssi koostuu?

9 tarkoin ohjattua ja anatomisesti perusteltua täsmäharjoitetta niska-hartiaseudun, keskivartalon, selän ja yläraajan alueelle.

5 pidempää 20-30 minuutin ohjattua joogaharjoitusta eri teemoilla.

Anatomiaosuus hartioiden kiertymisestä eteen, niska-hartiaseudun lihaksista ja kivusta.

10 sähköpostimuistutusta, jotka motivoivat liikkeelle ja auttavat sinua koostamaan itsellesi sopivan kehonhuoltorutiinin!

Selkeä käyttöliittymä, opastavat videot

Verkkokurssialusta on selkeä alustalle ja haluamasi materiaalit on helppo löytää. Voit edetä kurssin joko annetussa järjestyksessä tai käydä aiheita läpi haluamassasi järjestyksessä, oman kiinnostuksesi mukaan. Voit “merkata valmiiksi” osiot, jotka olet jo käynyt läpi ja näin seurata edistymistäsi. 

Harjoitusvideot ja videoiden äänet ovat laadukasta, ammattilaisten kanssa tuotettua materiaalia. Lisäksi harjoituksia ohjeistetaan tekstin ja kuvien avulla.

Kysyttävää?

Lue usein kysytyt kysymyksemme!

Jutta Aalto – Kehon ja liikkeen ammattilainen

Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengarjoogaopettaja, joka on perehtynyt erilaisiin liikuntametodeihin ja terapeuttiseen harjoitteluun. Jutan syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa, ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus voi olla portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta opettaa anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

www.juttaaalto.fi

Etätyöläisen kehonhuolto

Verkkokurssisi kohti kevyttä ja toimivaa kehoa!

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!