Anatomia & kehotietoisuus verkkokurssit

Haluatko oppia miten kehosi toimii, ja ennen kaikkea – miten se pysyy kunnossa?

Kiinnostaako sinua miten voit hoitaa itseäsi liikkeen avulla, joogaharjoituksella? Tai haluatko syventää omaa anatomista osaamistasi joogaharjoituksen lomassa?

Anatomia ja kehotietoisuus kursseilla teoria ja käytäntö yhdistyvät kokemuksen kautta! Verkkokursseilta löydät tietoa monipuolisesti koko kehon anatomiasta, rakenteesta ja toiminnasta. Lue lisää alta ja lähde mukaan!

Verkkokurssit nyt alennettuun hintaan - tarjoukset voimassa rajoitetun ajan, lähde mukaan nyt!

Oletko jo mukana kurssilla? Kirjaudu sisään verkkokurssillesi tästä!

Kenelle verkkokurssit sopivat?

Verkkokurssi sopii kaikille kehon terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille! Materiaalit on tehty erityisesti niille ketkä haluavat ymmärtää miten keho toimii ja miten se pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa itsehoidolla.

Mikäli olet jo liikunnan parissa työskentelevä voit saada vinkkejä ja oivalluksia omaan opetustyöhösi! Kurssi sopii sinulle olitpa sitten joogaopettaja, tanssija, liikunnanopettaja, personal trainer, erilaisten kehoterapioiden harjoittaja tai aivan tavallinen liikunnanharrastaja. 

Mistä verkkokurssit koostuvat?

Verkkokurssi sisältää tietoa perusanatomiasta sekä esimerkkejä kullekin kehon alueelle tyypillisistä perusongelmista. Saat runsaasti vinkkejä kehon terveyden hoitamiseen. 

Pääosa harjoituksista on jooga-asentoja. Anatominen ohjeistus tekee harjoituksista helposti omaksuttavia vaikka joogasta ei olisi entuudestaan kokemusta. Toisaalta pitkäänkin joogaa harjoittaneet voivat saada anatomian tuntemuksen avulla uusia oivalluksia harjoitukseensa. 

Verkkokurssin ostajalle nyt myös Anatomia ja kehotietoisuus - Kokemuksellisen anatomian opas E-kirjana hintaan 19,90€!

Anatomia ja kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas on kehon toiminnasta ja joogasta kiinnostuneen paras ystävä! Teos sisältää teoria- ja harjoitusosuuksien lisäksi anatomian keskeisen termistön, liitteen liikesuunnista ja liiketasoista, sekä kattavan suomi-latina-suomi -hakusanaston. Saat alennuskoodin E-kirjaan verkkokurssin tilauksen yhteydessä.

Jutta Aalto – Kehon ja liikkeen ammattilainen

Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengarjoogaopettaja, joka on perehtynyt erilaisiin liikuntametodeihin ja terapeuttiseen harjoitteluun. Jutan syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa, ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus on portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta opettaa anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.

www.juttaaalto.fi

Kysyttävää?

Lue usein kysytyt kysymyksemme!

Verkkokurssit

Haluatko oppia miten kehosi toimii, ja ennen kaikkea – miten se pysyy kunnossa? Kiinnostaako sinua miten voit hoitaa itseäsi liikkeen avulla, joogaharjoituksella?

Tai haluatko syventää omaa anatomista osaamistasi joogaharjoituksen lomassa?

Anatomia ja kehotietoisuus verkkokurssilla teoria ja käytäntö yhdistyvät kokemuksen kautta! Verkkokursseillamme löydät tietoa monipuolisesti koko kehon anatomiasta, rakenteesta ja toiminnasta. Lue kursseista lisää alta ja lähde mukaan!

Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirjeemme!